Αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 θα βρίσκεται στη Ρόδο η Βουλευτής και υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.
Η επίσκεψη της εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα σχεδόν, για τις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου.
Η κ.Γιαννακοπούλου έρχεται για να κουβεντιάσει με τους πολίτες. και να τους παραθέσει τις απόψεις της για θέματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και το ΠΑΣΟΚ.
Η συνάντηση θα γίνει στο Yachting Cafe Club στις 11:30.









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.