Ειδήσεις

Yπέβαλε την παραίτησή του ο κ. Μάριος Μαραβέλιας

Την παραίτησή του από την προεδρία δύο επιτροπών υπέβαλε χθες στο δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μάριος Μαραβέλιας.

Στο έγγραφο της παραίτησής του αναφέρονται τα εξής:
“Θέμα: Δήλωση παραίτησης από πρόεδρος Επιτροπών.
Με την από Ρόδος 1164/13.05.2013 και με αριθμ. πρωτ. 2/49714 απόφαση Δημάρχου, η οποία είναι αναρτητέα στο διαδίκτυο (ΑΔΑ: ΒΕΝΥΩ1Ρ-ΗΕ7), διορίστηκα εκ νέου πρόεδρος της Επιτροπής Εκτίμησης επί εκποιήσεως, αγοράς, εκμισθώσεως και μισθώσεως κινητών και ακινήτων πραγμάτων.

Παρακαλώ εκ νέου όπως αποδεχθείτε την παρούσα παραίτησή μου από πρόεδρο της Επιτροπής Εκποίησης Ακινήτων και από πρόεδρο της Επιτροπής Εκτίμησης Εκμίσθωσης Ακινήτων για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους οι οποίοι καθιστούν αδύνατη την εκτέλεση των καθηκόντων μου.

Επίσης σας παρακαλώ να προβείτε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την άμεση αντικατάστασή μου από τις ανωτέρω επιτροπές.
Ευχαριστώ
Μάριος Μαραβέλιας
Εντεταλμένος Σύμβουλος”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου