Ειδήσεις

Χαράλαμπος Κόκκινος: Πρωταθλητής στην πολιτική «κυβίστηση» ο κ. Τσίπρας!

«ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ» Η κυβέρνηση εξαίρεσε τη Ρόδο και την Κάρπαθο από την τροπολογία αναστολής κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Για μια ακόμα φορά αναξιόπιστος εμπαίζει και διχάζει τους νησιώτες μας

Λίγες μόνο ημέρες μετά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για τις νησιωτικές πολιτικές στη Νίσυρο, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του, πραγματοποιώντας άλλη μια πολιτική «κυβίστηση», εφαρμόζοντας προκλητικά τη γνωστή πλέον πολιτική του ανακολουθία και εμπαίζοντας τους νησιώτες μας, φέρνει τροπολογία στη Βουλή, που εξαιρεί τη Ρόδο και την Κάρπαθο από την αναστολή κατάργησης των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α..

Θυμίζω ότι στην πρόσφατη εξαγγελία του ο κ. πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου στο σύνολο της Δωδεκανήσου. Με αυτήν την ενέργεια επιβεβαίωσε και την πρόσφατη κριτική μου στις προεκλογικού τύπου ανακοινώσεις του, αλλά και την πολιτική του αναξιοπιστία.

Είναι προσβολή και υποκρισία απέναντι στους Δωδεκανήσιους, ο τρόπος που πολιτεύονται τα κυβερνητικά στελέχη. Εξαιρούν τη Ρόδο και την Κάρπαθο, τα δύο μεγάλα σε έκταση νησιά της περιοχής μας, με το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της Δωδεκανήσου και συγχρόνως διχάζουν την περιοχή, αφού δημιουργούν δύο (2) ταχύτητες εφαρμογής των μέτρων τους. Δηλαδή από τη μια εξαιρούν τη Ρόδο και την Κάρπαθο, και από την άλλη χτυπούν υποκριτικά την πλάτη στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, που για μικρό χρονικό διάστημα τούς επιστρέφουν πίσω κατάκτηση ετών που στήριζε την επιχειρηματικότητα και η κυβέρνηση Τσίπρα -παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της- κατάργησε.

Αυτή η πολιτική είναι καταδικαστέα. Ο κ. Τσίπρας και οι χειροκροτητές του θα περάσουν στην Ιστορία ως «πρωταθλητές» της πολιτικής κυβίστησης.

Με συνεπείς αγώνες και προσπάθεια, οφείλουμε να αγωνιστούμε ώστε οι Δωδεκανήσιοι να διαφυλάξουν την αξιοπρέπειά τους και τα δικαιώματά τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου