Στην εταιρεία «Dream Rentals Single Member PC» (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία) μισθώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου το 80% περίπου των εγκαταστάσεών του.
Η εταιρεία ανήκει στον Ροδίτη επιχειρηματία κ. Κώστα Αποστολίδη και η μίσθωση προβλέπει μεταξύ άλλων την καταβολή μηνιαίου μισθώματος ύψους 5.000 ευρώ, καταβολή 12.000 ευρώ ανά έτος ως χορηγία στο ΝΟΡ και επένδυση ύψους 1.350.000 ευρώ σε αντισταθμιστικά έργα βελτίωσης των εγκαταστάσεων του ομίλου.
Ο κ. Αποστολίδης έκανε γνωστό σε συντάκτη της «δημοκρατικής» ότι πρόκειται να επενδύσει 1.500.000 ευρώ επιπλέον για την δημιουργία και λειτουργία δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και 4 εμπορικών καταστημάτων. Οπως ανέφερε, στις εγκαταστάσεις του ομίλου πρόκειται να λειτουργήσει ένα beach bar, ένα νυχτερινό κέντρο, ένα beauty salon, ένα κομμωτήριο και ένα κατάστημα οικολογικών προϊόντων.
Επιπλέον στα νέα μέλη του ομίλου θα δίνεται με την εγγραφή τους εκπτωτική κάρτα 15% για το σύνολο των καταστημάτων και μια τσάντα με τα απαραίτητα είδη για την άθλησή τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης την υποχρέωση να είναι ο κεντρικός χορηγός όλων των αγώνων του Ναυτικού Ομίλου και κάθε διοργάνωσης.
Ο κ. Αποστολίδης έχει επενδύσει σε ένα Boutique Hotel, το Pine trees Art Hotel, δημιουργώντας την πρώτη του οικογενειακή επιχείρηση. Το εμβληματικό κτήριο ΑΚΤΑΙΟΝ που έχει χαρακτηριστεί μνημείο νεωτέρας ιστορίας είναι το επόμενο δημιούργημά του για να ακολουθήσουν το Beach bar AMALFI και το Cocktail bar SINATRA.
Η παραλία της Τσαμπίκας μετά από διαγωνισμό βρίσκεται στα χέρια του επιχειρηματία. Τέλος ένας νέος χώρος διασκέδασης ετοιμάζεται να ανοίξει στη Λίνδο.
Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις του ομίλου σήμερα είναι απαράδεκτες.
Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρόδου τον Ιανουάριο του 2020 εκδόθηκε και ακολούθως εκτελέστηκε πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής της εδρεύουσας στη Ρόδο επί της Πλατείας Κουντουριώτη Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ε.ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ – Ι.ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ Ο.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «QUALITY» από το κατάστημα «Θάλασσα» στο ΝΟΡ.
Με έγγραφό του προς τον Δήμο Ρόδου, είχε ζητηθεί επί θητείας της απελθούσας δημοτικής αρχής από τον «Ναυτικό Ομιλο Ρόδου», η αποβολή αυθαίρετου κατόχου δημοτικού ακινήτου στις εγκαταστάσεις του, στην παραλία του «Ελλη» ενώ είχαν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που αναγνώριζαν οφειλές μεγάλων ποσών λόγω της μη καταβολής μισθωμάτων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ