Πρωτοβουλία για την βελτίωση της επικοινωνίας της δημοτικής αρχής με «φιλτράρισμα» και αξιολόγηση των πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τα μέλη της, κυρίως μέσω των social media, ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Αλέξανδρος Κολιάδης.
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να υπάρχει μια ενιαία έκφραση της δημοτικής αρχής και να αποφεύγονται τα φαινόμενα απόπειρας υπερπροβολής δράσεων ήσσονος σημασίας και συγκεκριμένα αυτονόητων έργων και πρωτοβουλιών της καθημερινότητας, που συνοδεύονται μάλιστα από δεκάδες άκομψες φωτογραφίες.
Στο non paper του κ Κολιάδη αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
«Αγαπητοί συνάδελφοι.
‏Όπως γνωρίζετε, με την πρόσφατη απόφαση που υπέγραψε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, μου ανατέθηκε και η αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου Επικοινωνίας, Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων.
‏Για να μπορέσω, να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα , καθώς αντιλαμβάνομαι πως είναι βαρύ το φορτίο της επικοινωνίας και της προβολής του συνόλου του έργου που επίτελεί ο Δήμαρχος μας, και όλοι εμείς που είμαστε μέλη της δημοτικής αρχής, ζητώ την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ σας.
Αναλαμβάνοντας τον συντονιστικό ρόλο της προβολής του έργου μας, σας ζητώ να με ενημερώνετε για τις δράσεις σας, πριν τις αναρτήσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως και στο προφίλ του Δήμου Ρόδου. Με την συγκατάθεσή μου, τα θέματα θα δημοσιεύονται στο προφίλ και στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρόδου, αφού πρώτα γίνει η αξιολόγησή τους, όπως και του φωτογραφικού υλικού που τα συνοδεύει. Το ίδιο ισχύει και για τα δελτία τύπου που θα αποστέλλονται από τον Δήμο Ρόδου.
‏Επίσης, θα πρέπει να προγραμματίζουμε συνεντεύξεις τύπου με συγκεκριμένη θεματολογία σε τακτά χρονικά διαστήματα, που θα δίνονται στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου.

‏Σας ευχαριστώ
‏Αλέξανδρος Κολιάδης».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ