Κλείνοντας την 14η Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Εύζωνες / Οι φύλακες των αφανών» θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλη αυτή την προσπάθεια, τον Δ. Μεγίστης που στήριξε και παρουσίασε στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού τη δράση. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο, παρά τις δυσκολίες που περνάμε ως χώρα.

Τη συνδρομή του Διοικητή, Σχη Αθανάσιου Φωτεινόγλου, τα στελέχη και τους στρατιώτες της ΔΑΝ Μεγίστης που ήταν παρόντες από την πρώτη στιγμή για την διεκπεραίωσή της. Τους επισήμους καλεσμένους, τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τον υφυπουργό Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, τον Μητροπολίτη Σύμης Χρυσόστομο, τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας και τους τοπικούς φορείς. Στην πορεία της έκθεσης την επισκέφτηκε και ο ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης. Τον έντονο ενθουσιασμό των ομογενών της Αυστραλίας με καταγωγή από το Καστελλόριζο. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ τον πατέρα Μαλτέζο Γεώργιο και την Margarita Kannis.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου ένιωσα τον ζεστό αυθόρμητο καθημερινό χαιρετισμό των κατοίκων, διαπιστώνοντας ότι ασχολούνται με την Φιλοξενία και όχι με τον τουρισμό. Έχουν την σημαία των αξιών ψηλά, φωνάζοντας ότι δεν είναι μακριά από την Ελλάδα, είναι η Ελλάδα. Όπως λένε αν η Ελλάδα είναι παράδεισος, τότε το Καστελλόριζο είναι τα κεντρικά.

Οι Έλληνες ενωμένοι χτίζουν Παρθενώνες!!!

 

Facebook: dimitra.hatziadam.photography/ Instagram: dimitra_hatziadam/

YouTube: Dimitra Hatziadam

 

Δήμητρα Χατζηαδάμ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ