Τοπικές Ειδήσεις

Τι απαντά ο υπουργός Τουρισμού στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο

Τη δική του απάντηση στην επιστολή που απέστειλε τις προηγούμενες ημέρες ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, δίνει ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή του ο Χ. Θεοχάρης αναφέρει: «Σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, πραγματοποιούνται συνεχώς επαφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες κι με τις κυβερνήσεις χωρών τουριστικού ενδιαφέροντος ώστε να υπάρχει η σωστή πληροφόρηση για τα δεδομένα της χώρας μας. Με τα σημερινά δεδομένα δε δικαιολογείται οποιοδήποτε μέτρο περιορισμού στα ταξίδια από και προς τη χώρα μας. Η Ελλάδα παραμένει μια ανοιχτή τουριστική αγορά».

Μάλιστα, ο υπουργός Τουρισμού προτρέπει τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου να ενεργοποιήσει «κάθε ελεγκτικό και επικοινωνιακό μηχανισμό, ώστε η τήρηση των μέτρων και των προτροπών να είναι συνεχής στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου -την πιο σημαντική τουριστικά περιφέρεια της χώρας».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Χάρη Θεοχάρη που έχει στη διάθεσή του το tourismtoday:

Η επιστολή σε pdf

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου