Ειδήσεις

Ο Βασίλης Υψηλάντης στις Βρυξέλλες

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, με την αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Εθνικών Κοινοβουλίων με θέμα τις μελλοντικές προτεραιότητες στον τομέα των Πολιτικών Ελευθεριών, της Δικαιοσύνης και των Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε, με αντιπροσωπεία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Εθνικών Κοινοβουλίων, με θέμα τις μελλοντικές προτεραιότητες στον τομέα των Πολιτικών Ελευθεριών, της Δικαιοσύνης και των Εσωτερικών Υποθέσεων, που συνήλθε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες.

Οι συζητήσεις περιεστράφησαν στην ανάπτυξη μιας εσωτερικής στρατηγικής ασφάλειας της ΕΕ και ενίσχυση της αστυνομικής συνεργασίας και το μέλλον της Ευρωπόλ, την ανάπτυξη της πολιτικής της ΕΕ για τη μετανάστευση και το άσυλο και τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών της ΕΕ απέναντι στην ηλεκτρονική μαζική επιτήρηση.

Ο κ. Υψηλάντης , μεταξύ άλλων, τόνισε ειδικότερα την ανάγκη η Ε.Ε να δει το θέμα της παράτυπης μετανάστευσης και στα πλαίσια της αλληλεγγύης προς τα Κράτη Μέλη, όπως η Ελλάδα, που υφίσταται αυτή τη στιγμή τις μεγαλύτερες μεταναστευτικές πιέσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου