Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος και Κρήτη στις κορυφαίες καλοκαιρινές κρατήσεις πελατών της TUI

Η Κρήτη, η Ρόδος και τα Γκραν Κανάρια είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί το καλοκαίρι του 2021 σε ευρωπαϊκές αγορές, σύμφωνα με την TUI.
Στις κρατήσεις TUI, η Κρήτη έχει εκτοπίσει τη Μαγιόρκα από το βάθρο του top προορισμού.

Οι τάσεις κρατήσεων από τον Ιανουάριο 2021, παρέμεναν σταθερές και αυτό τον μήνα. Η Ελλάδα συνεχίζει βρίσκεται στην κορυφή και στις κρατήσεις Φεβρουαρίου των ταξιδιωτών της TUI.

Τα ελληνικά νησιά είναι τα πιο δημοφιλή

Σύμφωνα με την ανάλυση 2,8 εκατομμυρίων κρατήσεων για το καλοκαίρι του 2021 του πανευρωπαϊκού ομίλου στις αρχές Φεβρουαρίου, τα ελληνικά νησιά είναι σήμερα τα πιο δημοφιλή.

Περισσότερες από τις μισές κρατήσεις TUI για το καλοκαίρι μέχρι σήμερα είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Κρήτη έχει εκτοπίσει τη Μαγιόρκα

Σύμφωνα με την TUI, η Κρήτη έχει εκτοπίσει τη Μαγιόρκα ως τον πιο δημοφιλή προορισμό με Γκραν Κανάρια, Ρόδο, Τενερίφη και Αττάλεια να αποτελούν τους υπόλοιπους πέντε πρώτους.
Τα Κανάρια Νησιά προηγούνται σε κρατήσεις από τις Βαλεαρίδες Νήσους.

Ρόδο, επιλέγουν οι Βρετανοί

Η Νταλαμάν στην Τουρκία έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία επιλογή πελατών TUI στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ακολουθούμενη από την Κύπρο, την Αττάλεια, την Τενερίφη και τη Ρόδο.

Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός για Γερμανούς

Οι Γερμανοί πελάτες της TUI έχουν καταστήσει την Κρήτη τον κορυφαίο προορισμό τους για πρώτη φορά, μπροστά από τη Μαγιόρκα. Η Ρόδος είναι στην τρίτη θέση και η Κως στην τέταρτη.

Τα ελληνικά νησιά πρώτη επιλογή των Σκανδιναβών

Τα ελληνικά νησιά είναι η πρώτη επιλογή πελατών από την Σκανδιναβία. Μπροστά από τη Μαγιόρκα, την Αττάλεια και την Κύπρο.

Σε Κρήτη και Ρόδο διακοπές Βέλγοι και Ολλανδοί

Η κορυφαία επιλογή Βέλγων και Ολλανδών παραθεριστών μέχρι στιγμής ήταν η Αττάλεια στην Τουρκία, με την Κρήτη, τη Ρόδο, τη Μαγιόρκα και την Τενερίφη να αποτελούν την πρώτη πεντάδα.

Σικελία και ελληνικοί προορισμοί στην λίστα των Γάλλων

Οι παραθεριστές της TUI στη Γαλλία επιλέγουν για διακοπές Σικελία, ακολουθούμενη από ελληνικούς και ισπανικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οργανισμό «οι Γάλλοι επιθυμούν επίσης να κάνουν διακοπές στη χώρα τους, αυτό το καλοκαίρι».

Αυξημένη ζήτηση για ξενοδοχεία υψηλότερης κατηγορίας

Η TUI για το καλοκαίρι 2021, προβλέπει αύξηση των κρατήσεων για τις Βαλεαρίδες Νήσους και την Τουρκία τις επόμενες εβδομάδες. Καθώς και αυξημένη ζήτηση για ξενοδοχεία υψηλότερης κατηγορίας και αναβαθμίσεις δωματίων.

Πηγή: tourismtoday.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου