Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι εξαπάτησε προεκλογικά τον ελληνικό λαό. Ο Ευάγγελος Μειμαράκης από το βήμα της βουλής επιτέθηκε στον πρωθυπουργό . «Όσα έλεγε ο κ. Τσίπρας ήταν ένα ψέμα για να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού» είπε και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «νεοφιλελεύθερη Αριστερά».

Από το «όχι» σε όλα κατέληξε στο «ναι» σε όλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νεοφιλελεύθερη Αριστερά που πετσόκοψε συντάξεις, που μείωσε το επίδομα θέρμανσης και τώρα η ανάλγητη φιλελεύθερη Αριστερά βγάζει στο «σφυρί» την πρώτη κατοικία. Έχει το θράσος να περηφανεύεται κιόλας . Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξηλώνει αυτά που ψήφισε η ίδια την προηγούμενη περίοδο, όπως τις 100 δόσεις που άλλαξε τις ρυθμίσεις προς το χειρότερο . Η βουλή δεν θα γίνει πλυντήριο για να ξεπλένει τις ιδεοληψίες σας» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιβολή φόρου στο κρασί. «Με το προηγούμενο νομοσχέδιο χτυπήσατε την μπύρα και τώρα το κρασί . Χτυπάτε διαρκώς την ιδιωτική πρωτοβουλία. Ποια συμφέροντα τελικά εξυπηρετείται; Μόλις ακούσει η κυβέρνηση ότι κάποιος παράγει την πιάνει αλλεργία. Διότι αυτό διώχνει τις ελληνικές δουλειές και πλήττει την ανταγωνιστικότητα»

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη για τα όσα έλεγε ο ΣΥΤΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση. «Θα έπρεπε να ντρέπεστε για όσα λέγατε τον Δεκέμβρη του 2014 και να ζητήσετε ένα συγγνώμη από τα κόμματα έβαζαν πλάτη και εσείς τους λέγατε “γερμανοτσολιάδες”. Η ΝΔ είναι δύναμη ευθύνης και κοινωνικής ευθύνης. Αυτά τα μέτρα είναι Τσίπρα – Καμμένου, εγώ δεν πρόκειται να παρέμβω στα εσωκομματικά σας όπως κάνατε εσείς. Κοιτάξτε να λύσετε τα δικάσας και η ΝΔ την Δευτέρα θα είναι εδώ ενωμένη για να ασκήσει τα αντιπολιτευτικά της καθήκοντα».

real.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ