Απών από την ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς στη Βουλή ο Στάθης Παναγούλης. Με επιστολή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως απέχει από την ψηφοφορία καθώς αρνείται «να οδηγήσει στο δρόμο βιοπαλαιστές δανειολήπτες, αφήνοντάς τους στο έλεος των τραπεζών, που θησαύρισαν στα χρόνια της διαπλοκής».

«Κρίνοντας ότι δεν διακυβεύεται η συνοχή και η σταθερότητα της κυβέρνησης, απέχω από τη σημερινή ψηφοφορία για τους πλειστηριασμούς, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω τον Αλέξη Τσίπρα σε κάθε προσπάθεια να ανακτήσει ο Ελληνικός Λαός την αξιοπρέπειά του και τα χαμένα του δικαιώματα», σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Παναγούλης στην επιστολή του.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο Στάθης Παναγούλης διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, στη Βουλή, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, όπως είχε ήδη προαναγγείλει από το πρωί της ίδιας ημέρας.

Ο κ. Νικολόπουλος, μάλιστα, δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του, μολονότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με δήλωσή του, του είχε ζητήσει να το πράξει, εάν θα καταψήφιζε το νομοσχέδιο -όπερ και εγένετο.

Μεσούσης της ψηφοφορίας και μετά το «όχι», ο Πάνος Καμμένος διέγραψε τον κ. Νικολόπουλο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ