Σήμερα στις 15:15 στο γήπεδο Κοσκινού ο τοπικός Διγενής θα υποδεχθεί τον Νηρέα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο.
Οι γηπεδούχοι μετά από την απόλυτα επιτυχημένη πορεία που είχαν στο Κύπελλο Δωδεκανήσου, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης ( αποκλείστηκαν από τον Άρη Αρχαγγέλου), πλέον έχουν στρέψει όλη την προσοχή τους στην συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου βρίσκεται ο βασικός φετινός τους στόχος, που είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό οι Κοσκινιάτες θέλουν μόνο νίκη στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να παραμείνουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Α.Ε. Κατταβιάς, αναγνωρίζοντας ωστόσο τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν απέναντι στον φορμαρισμένο Νηρέα που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες.
Με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή του Διγενή Σάσα Γιόνοβιτς που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι Κυπέλλου με μεγάλη ένταση γι’ αυτό και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Νηρέα με σοβαρότητα και σεβασμό, διότι ο αντίπαλος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.
Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καθήκον μας για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, που είναι μόνο η νίκη.
Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες της αναμέτρησης».
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διγενή, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Κοσκινού με ασκήσεις τακτικής και χαλάρωμα.
Ο Σάσα Γιόνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Μικκιού και Νίκου Νίκανδρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του νεαρού τεχνικού προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ