Το σαββατοκύριακο η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ διοργάνωσε τουρνουά στις κατηγορίες Προτζούνιορ και Προπαίδων, τα οποία είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Η ανταπόκριση των ομάδων και του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκινητική, αφού μαζεύτηκαν τρόφιμα και παιχνίδια τα οποία θα δοθούν σε συνανθρώπους μας ενόψει των γιορτών.
Η ΕΠΣΔ εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Γι’ ακόμη μια χρονιά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ΕΠΣΔ και της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης ήταν συγκινητική και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και στο μέλλον τέτοιες δράσεις. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλα τα σωματεία, τους μικρούς ποδοσφαιριστές, τις οικογένειές τους, τους προπονητές τους, το φίλαθλο κοινό και το προσωπικό της ΕΠΣΔ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης, να συμμετέχουν στο Τουρνουά Προτζούνιορ και Τουρνουά Προπαίδων στο Ε.Α.Κ., στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, αντίστοιχα. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από αυτή τη διοργάνωση, θα παραδοθούν στην Εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα της Παλιάς Πόλης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Φανών, ενώ τα παιχνίδια, θα παραδοθούν στους μικρούς φίλους της περιοχής της Μάνδρας που έχει πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ