Με απόλυτη επιτυχία και με την παρουσία του σπουδαίου Βασίλη Κουρνέτα διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής το τουρνουά Mini Volley που διοργάνωσε ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας στη μνήμη του αξέχαστου Μανώλη Πότσου.

Με δεκάδες παιδιά (από τα σωματεία Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, Τελχινίς και Ροδίων Άθλησις) να γεμίζουν το γήπεδο και τους γονείς στην κερκίδα, διεξήχθη το τουρνουά- θεσμός του συλλόγου, λίγες μέρες πριν από την εορταστική εκδήλωση. Ο σπουδαίος και παλαίμαχος πλέον αθλητής (σταμάτησε πέρσι από την ενεργό δράση) Βασίλης Κουρνέτας ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας,  έχοντας άριστες σχέσεις και δεσμούς φιλίας με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Αντωνιάδη. Ο Βασίλης Κουρνέτας μίλησε στα παιδιά για την καριέρα του, τα συμβούλευσε και τα προέτρεψε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό παράλληλα με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις, υπέγραψε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες με τους μικρούς φίλους του.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Ελευθερία Σταυριανού- Πότσου, σύζυγος του αείμνηστου Μανώλη Πότσου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Κουρνέτα, ενώ οι άνθρωποι του Φοίνικα του χάρισαν και μία μπλούζα της ομάδας με το όνομα του. Στο τουρνουά έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Στάθης Μαθιουδάκης, οι προπονητές της Τελχινίδας Νίκος Τσιντομηνάς και Κατερίνα Χειμωνέττου, του Ροδίων Άθλησις Ειρήνη Σφυρίου και του Φοίνικα Λοΐζος Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Παππάς, όπως φυσικά και η «ψυχή» της εκδήλωσης Νίκος Αντωνιάδης.

Όπως είναι εύλογο παρόντα ήταν τα μέλη της διοίκησης του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας και ο πρόεδρος Νίκος Σταυριανός. Πλάνα από το τουρνουά θα δείξει το συνδρομητικό κανάλι Nova Sports.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ