Τοπικές Ειδήσεις

Τάσος Σπανός: Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της δημοτικής αρχής του Αντώνη Καμπουράκη

.Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας, τα συνεργεία συντήρησης, καθημερινότητας και καθαριότητας εργάζονται σκληρά και στοχευμένα στην βάση ενός καλοσχεδιασμένου προγράμματος, ομορφαίνοντας καθημερινά την ενότητα μας και βελτιώνοντας τις υποδομές. Συγκεκριμένα έγιναν οι παρακάτω παρεμβάσεις: ✔️ Έγινε αποξήλωση και καθαρισμός του δώματος του δημαρχείου Αφάντου, επίστρωση τσιμεντοκονίας και στην συνέχεια στεγανοποιήθηκε με μονωτικό υλικό αρίστης ποιότητας , επιλύοντας οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της υγρασίας που κατέστρεφε το κτίριο. ✔️ Τοποθετήσαμε στα γραφεία των υπαλλήλων δύο καινούργια αιρ-κοντίσιον. ✔️ Προχωρήσαμε σε κόψιμο των δένδρων που είχαν φυτρώσει και παρεμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των πεζών στο πεζοδρόμιο της εθνικής οδού, στο ύψος της αερογέφυρας Αφάντου. Έγινε γενικός καθαρισμός παραδίδοντας το ασφαλές και λειτουργικό στους πολίτες. ✔️ Τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού ολοκλήρωσαν τη μεταφορά του δημοτικού φωτισμού ( 100 μέτρων ) στην περιοχή “Άμμος”. ✔️ Στο δεύτερο δημοτικό σχολείο Αφάντου και στο λύκειο Αφάντου, τρεις μέρες πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου, αποκολλήθηκαν τμήματα από την οροφή του κτιρίου τα οποία σε χρόνο ρεκόρ αποκαταστήσαμε. Εξασφαλίσαμε έτσι την Ασφάλεια των παιδιών μας, αποφεύγοντας τα χειρότερα. ✔️ Προχωρήσαμε σε εκτεταμένο καθαρισμό του πάρκινγκ πίσω από την εκκλησία, βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα του χώρου. ✔️ Στο δημοτικό σχολείο Αρχίπολης έγινε ευπρεπισμός του εξωτερικού χώρου και τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού σε αίθουσα του σχολείου, ολοκλήρωσαν νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση για τη σύνδεση υπολογιστών με όλα τα προβλεπόμενα συστήματα ασφαλείας δημιουργώντας θέσεις εκπαίδευσης για τα παιδιά με πλήρη εγκατάσταση δικτύου Ίντερνετ. Αυτά, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, στους μονίμως απόντες, που το μόνο πράγμα που τους απασχολεί είναι η παραπληροφόρηση, η ειρωνεία και η προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης του έργου μας. Οι πολίτες, δυστυχώς για αυτούς, ακούν, βλέπουν και κρίνουν. Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Αναστάσιος

Ν. Σπανός

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Ο πολύ κακος    20.09.2021 07:31

    τα air condition, ή τα γράφεις κλιματιστικά στα ελληνικά ή air condition

  • Πολίτης    20.09.2021 07:29

    Δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά που μας παρουσιάζεται ως έργα ειναι τα αυτονόητα. Δλδ να καθαρίζεται τους δρόμους, τα χόρτα, να κλαδευεται κ.α είναι τα αυτονόητα. Εργο είναι για παράδειγμα μια γέφυρα που χτίζεται, ενας περιφερειακός δρόμος (όπως στον περιφερειακό στην πόλη της Ρόδου που αρκετά κολωνακια ειναι σπασμενα εδω και καιρό και δεν κανετε τίποτα. Δεν σας ξερω προσωπικά και δεν θέλω να σας προσβάλω αλλά λυπάμαι που έχουμε Αντιδημάρχους που δεν ξέρουν τα βασικά (δλδ τί είναι έργο και τί καθημερινό-εβδομαδιαίο πρόγραμμα μιας υπηρεσίας)

    Υ.Γ βγάλτε και μια φωτο με τα σκουπίδια
    ο κ. Καρίκης εκεί που μας έλεγε η κατάσταση εχει στρώσει με τα σκουπίδια, τώρα αρον αρον να γίνει ο διαγωνισμός. Αφού έστρωσε η κατάσταση, γιατί βιάζεστε;

Σχολιασμός άρθρου