Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Σάββα Τζουανάκης συμμετείχε στις προπονήσεις της Udinese, προκειμένου να δοκιμαστεί από την ιταλική ομάδα.
Ο νεαρός αθλητής έπεισε τους «φριουλάνι» για τις ικανότητές του, οι οποίοι εξέφρασαν και επίσημα το ενδιαφέρον τους για υπηρεσίες του Τζουανάκη.
Η εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση, στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σάββα Τζουανάκη:
«Η Football Talent & Management Agency, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αθλητής της Τζουανάκης Σάββας (Α.Σ. Διγενής Κοσκινού), ο οποίος κλήθηκε από την Udinese Calcio SpA (Serie A), υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ, με απόλυτη επιτυχία, αποτέλεσμα εξειδικευμένης προπόνησης με τον Milosavljevic Goran επί εννέα μήνες και συντονισμένης συνεργασίας πολλών ανθρώπων (Πλουμπής Μάριο, Πασπαλίδης Σπύρος ,Sasa Jonovic, Ψύλλου Μιχάλης, γονείς του αθλητή).
Στη συνέχεια, ο αθλητής(ημ.γεν.29-10-2001),συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια αξιολόγησης με την Udinese U19,στα οποία αντεπεξήλθε πλήρως, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Μας γνωστοποιήθηκε επίσημα το ενδιαφέρον της Udinese Calcio SpA και μας ζητήθηκε ο αθλητής να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της, τους προσεχείς μήνες.
Σε δηλώσεις του ο αθλητής Τζουανάκης Σάββας τόνισε: ”Είμαι ενθουσιασμένος από την όλη διαδικασία και τις εμπειρίες που αποκόμισα. Παράλληλα είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπόρεσα να αντεπεξέλθω σε συνθήκες και διαδικασίες υψηλού επιπέδου – όπως ενημέρωσαν τους εκπροσώπους μου αλλά και εμένα προσωπικά – οι υπεύθυνοι της Udinese. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους μου, κ.κ. Milosavljevic Goran και Πλουμπή Μάριο. Ευχαριστώ επίσης τον κ. Πασπαλίδη Σπύρο για την άριστη εφαρμογή του προγράμματος P.M.A., τον προπονητή μου κ. Jonovic Sasa, την ομάδα μου Α.Σ. Διγενής και τον πρόεδρο της, κ. Ψύλλου Μιχάλη καθώς και τους γονείς μου, για τη βοήθεια και στήριξή τους”».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ