Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν στην ομάδα του Διαγόρα. Μπορεί το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο, οι άνθρωποι του «γηραιού» ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν, που θα βρει τον σύλλογο της πόλης μας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Η διοίκηση του Διαγόρα, με συντονισμένες κινήσεις και κάτω από άκρα μυστικότητα, έφτασε σε συμφωνία με όλο το τεχνικό επιτελείο των πρωταθλητών ενόψει της νέας σεζόν.
Επομένως ο Ανδρέας Σταύρου από την θέση του προπονητή, ο Νίκος Μαντικός από την θέση του γυμναστή και ο Πέτρος Ρουτζιέρης από την θέση του τεχνικού διευθυντή, θα οδηγήσουν τον Διαγόρα και στην αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Ο «γηραιός» γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας του, με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Ανδρέα Σταύρου. Θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας και την περίοδο 2017-2018.
Γυμναστής θα είναι και πάλι ο κ. Νίκος Μαντικός, ενώ τεχνικός διευθυντής παραμένει ο κ. Πέτρος Ρουτζιέρης, με τους οποίους επίσης ανανεώθηκε η συνεργασία.
Η ΄΄κυανέρυθρη΄΄ διοίκηση τούς εύχεται ΄΄Καλή επιτυχία΄΄ στη νέα τους αποστολή»!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ