Τοπικές Ειδήσεις

Ε.Α.Ν.Δι.Ρ: “Ανακοίνωση με αφορμή τις δημόσιες αντιπαραθέσεις συναδέλφων μας”

Η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου και μετά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις συναδέλφων μας οφείλει να τοποθετηθεί επίσης δημοσίως.

Αρχικά, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες αλλά και προσωπικά το συνάδελφο κ. Κωνσταντίνο Σαρρή, τον οποίο και εκτιμούμε, ότι ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης όχι μόνο ανήκει στην οικογένεια του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου αλλά αποτελεί και ενεργό μέλος αυτής.

Η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου, εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα από την πρωτοφανή πανδημία του κορωνοϊού αλλά και από την παύση λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου, η οποία έχει επιφέρει σε όλη την κοινωνία της Ρόδου μεγάλη αναστάτωση, θα συνιστούσε αντί να επιρρίπτονται εκατέρωθεν ευθύνες, άπαντες να επιδείξουν την απαραίτητη ομόνοια, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για την άμεση επαναλειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να προασπίζουμε τα δικαιώματα όλων των Ασκούμενων και νέων Δικηγόρων και πάντα να πράττουμε με πνεύμα ομονοίας και συνεργασίας.

Εξάλλου, αυτή θα είναι και η παρακαταθήκη μας στις επόμενες γενιές.

Αναμένουμε την παύση των πυρών και την έναρξη μίας ουσιαστικής επικοινωνίας και αρωγής όλων των εμπλεκομένων φορέων μεταξύ αυτών και ημών, προκειμένου να επανέλθουμε στα λειτουργικά μας καθήκοντα με την επαναλειτουργία του Κτηματολογίου.

 

Η Πρόεδρος                        Η Γραμματέας

Αντωνία Κωστοπούλου     Έλλη Σταυριανάκη

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου