Ειδήσεις

Συμβούλιο Νησιωτικής Πολιτικής

Στη συγκρότηση Συμβουλίου Νησιωτικής Πολιτικής, που θα σχεδιάζει και θα υλοποιεί αναπτυξιακές πολιτικές στα νησιά, προχωρά το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το νέο όργανο που θα συνεδριάζει τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, χωρίς τα μέλη του να λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομική αποζημίωση, θα λειτουργεί στο πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του υπουργείου και υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού. Σε αυτό θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από υπουργεία, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη επαγγελματικών οργανώσεων και κοινωνικών συλλόγων, που η δράση τους σχετίζεται με πολιτικές νησιωτικότητας.

Στόχος της απόφασης του υπουργείου Ναυτιλίας είναι να βελτιωθεί ο συντονισμός και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την παραγωγή πολιτικών που θα προάγουν τη νησιωτικότητα της χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου