Ειδήσεις

Τροπολογία για την ταχύτερη εκδίκαση υποθέσεων υιοθεσίας

μωρό

Κατατέθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης τροπολογία με την οποία τροποποιούνται οι διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ανατίθεται από 16 Ιανουαρίου 2017, στο Μονομελές Πρωτοδικείο (από το Πολυμελές που ισχύει σήμερα) η εκδίκαση υποθέσεων υιοθεσίας.

Επίσης ορίζεται ως κατά τόπον αρμόδιο, για την τέλεση υιοθεσίας, κάθε Μονομελές Πρωτοδικείο της Επικράτειας και επανακαθορίζεται η σχετική διαδικασία, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα. Στόχος της διάταξης είναι ταχύτητα στην εκδίκαση υποθέσεων υιοθεσίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.