Ειδήσεις

Παρέμβαση Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ – Θα μιλήσω με όλους τους υποψηφίους

Συνάντηση με όλους τους υποψήφιους διεκδικητές της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, η πρωτοβουλία του αυτή, για την οποία είναι ενήμερη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, αποσκοπεί, αφενός στη χάραξη μιας συντεταγμένης και δημιουργικής πορείας, «που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης» και, αφετέρου, στη διαμόρφωση ενός κλίματος ενότητας και συναίνεσης, στο δρόμο προς τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, στις 5 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι, τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Παπανδρέου δέχεται ισχυρές πιέσεις, από στελέχη και υποστηρικτές του, προκειμένου να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν είχε πάρει κάποια απόφαση, ούτε είχε γνωστοποιήσει σε κανέναν τις προθέσεις του.

Εκτιμάται, πάντως, ότι η τωρινή του πρωτοβουλία δείχνει ότι, ως πρώην πρωθυπουργός, αλλά και γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου μπαίνει μπροστά για να διασφαλίσει την ενότητα της παράταξης.

Η ανακοίνωση Παπανδρέου:

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης
Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Γι’ αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου