ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς

news room 1 λεπτό ανάγνωση
διοικητικό συμβούλιο

Την 14/6/15, συγκρο­τή­θηκε σε σώμα, το Διοι­κη­τικό Συμ­βού­λιο της Ομο­σπον­δίας Δωδε­κα­νη­σια­κών Σωμα­τείων Αθηνών – Πει­ραιώς, που προ­έ­κυψε από τις εκλογές της 12ηςΙουνίου 2017, έχει ως εξής:

Το Διοι­κη­τικό Συμ­βού­λιο της Ομο­σπον­δίας δια­βε­βαιώ­νει ότι θα αγω­νι­στεί για τη μεγα­λύ­τερη δυνατή συσπεί­ρωση και πρόοδο της Δωδε­κα­νη­σια­κής παροι­κίας  και για την επίλυση των προ­βλη­μά­των των νησιών μας, δίπλα στα Σωμα­τεία, στους φορείς και στις Αρχές του τόπου μας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.