Ειδήσεις

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ συμμετέχει στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ

Την κινητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ενόψει της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ζητά με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργάζομενοι της ΠΟΕ – ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν προσυγκέντρωση την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 10.30 έξω από τα γραφεία της ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραΐσκάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

»Ενόψει της 48ωρης Πανελλαδικής Απεργίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 και την ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 θα πρέπει άμεσα για την επιτυχία της να ενεργοποιηθούν το σύνολο των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας και να εντείνουν τις προσπάθειες τους με Συγκεντρώσεις και Γενικές Συνελεύσεις ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να ενημερωθούν, να κινητοποιηθούν και να συμμετάσχουν στην κρίσιμη αυτή κινητοποίηση.

Ο κάθε ένας από εμάς, είτε συλλογικά, είτε ατομικά στη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο θα πρέπει να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της 48ώρης Πανελλαδικής Απεργίας.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 θα πρέπει στα κεντρικά συλλαλητήρια της Απεργιακής κινητοποίησης που έχει προγραμματίσει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας σε συνεργασία με τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. να οργανώσουν τη μετακίνηση των συναδέλφων.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 διοργανώνει δύο μεγάλα συλλαλητήρια, στις 11.00 το πρωί στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για τη Βόρεια Ελλάδα και στην ΑΘΗΝΑ (Πλατεία Κλαυθμώνος) για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα)»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου