“Η πολιτική ζωή του τόπου μας  έχει γνωρίσει αποστάτες, “Εφιάλτη” και πολλά “παλληκάρια της φακής ” κα Γαμπιερακη”….Ενημερωθειτε για το πολιτικό τους τέλος ….”

Με αφορμή την- φημολογούμενη από καιρό -ανακοίνωση” ανεξαρτητοποίησης” της κας Αναστασίας Γαμπιερακη , αναρτήσεις που φιλοξενήθηκαν στο διαδίκτυο και προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνουμε:

-Η κα Γαμπιερακη εκλέχτηκε με ψήφους που έλαβε  ο συνδυασμός  ” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ” και όχι ως ανεξάρτητη!Επιβάλλεται να επιστρέψει την έδρα στην παράταξη .Αυτό πράττουν όσοι/ες διαθέτουν  πολιτική  γενναιότητα και δεν διακρίνονται για τυχοδιωκτισμό  και όσοι/ες δεν ενεργουν με  προσωπικά κίνητρα….

-Επι ένα χρόνο (που διατελεί  περιφερειακή σύμβουλος )πρόβαλε δημόσια την παράταξη της περιφερειακης αρχής και ψήφισε 99% τις προτάσεις της και απήχε από την κριτική  της……Σύμπτωση???….. Μήπως είναι  επισης σύμπτωση ότι αυτή την χρονική στιγμή ανακοινώνει μια απόφαση συνοδευόμενη με αβάσιμους  ισχυρισμούς…. ή μήπως είναι σύμπτωση ότι  δεν έφερε στην παράταξη μας και στο Περιφερειακο Συμβούλιο θέματα της Περιφερειακής Ενοτητας Καλύμνου που ταλανίζουν τους κατοικους της και δείχνουν την ανεπάρκεια της Περιφερειακης Αρχής Νοτιου Αιγαίου και του κ.Χατζημαρκου….. Επιδιώκει κάτι  προσωπικο ή την εύνοια κάποιου ?

Ο χρόνος και τα γεγονότα  επιβεβαιώνουν πολλά και όλοι κρίνονται….και αυτοί/ες που εκλέχθηκαν με την αντιπολίτευση και θέλουν να είναι συμπολιτευση και αυτοί/ες  που μιλούν για” γενναιότητα” και “προσφορά  ” αλλά οι πράξεις είναι ίδιες με τον “Εφιάλτη” και τα” παλικάρια της φακής”.

Από το γραφείο τύπου της Περιφερειακης Παράταξης” Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου ”

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ