Τοπικές Ειδήσεις

Η Pane di Capo αναλαμβάνει τις εκδηλώσεις της ΔΕΡΜ ΑΕ

Στην εταιρεία PANE DΙ CAPO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ με έδρα τη Ρόδο, διεύθυνση 5ο χλμ Ρόδου – Λίνδου, κατακυρώθηκε από την δημοτική επιχείρηση ΔΕΡΜ ΑΕ ο διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων και λοιπών δραστηριοτήτων της εταιρείας.
Το αντίτιμο της υπηρεσίας ανέρχεται στο ποσό των 52.080 € πλέον του αναλογούντος στο ποσό αυτό Φ.Π.Α. Προς εκπλήρωση της παραπάνω απόφασής του το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδοτεί τα εκπροσωπευτικά του όργανα και τις αρμόδιες επιτροπές της εταιρείας να προβούν στην κατάρτιση και υπογραφή της σχετικής σύμβασης και στη συνέχεια στον έλεγχο και την παραλαβή του αντικειμένου αυτής καθώς και στην καταβολή του προβλεπόμενου τιμήματος και κάθε άλλου φόρου, τέλους ή εισφοράς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου