ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αριστοτελεία Δόγκα : «Όταν τα εγκλήματα έρχονται βροχή, κανείς δε βγαίνει να φωνάξει Σταματήστε!»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
844

Έμμεση απά­ντηση στις επι­κρί­σεις που δέχτηκε για τη γεμάτη συναι­σθη­μα­τι­σμό αγό­ρευσή της, στην δίκη για τον βιασμό και τη δολο­φο­νία της Ελένης Τοπα­λούδη, δίνει η εισαγ­γε­λέας, Αρι­στο­τε­λεία Δόγκα.

Μέσω Facebook, «δανεί­ζε­ται» τα λόγια του Μπέρ­τολτ Μπρεχτ και λέει: «Όταν έρχο­νται και πέφτουν σαν βροχή τα εγκλή­ματα, κανείς τότε δεν βγαίνει να φωνάξει Στα­μα­τή­στε!».

Αυτά τα λόγια κοσμούν την φωτο­γρα­φία εξω­φύλ­λου της κ. Δόγκα, την οποία η εισαγ­γε­λέας ενη­μέ­ρωσε μετά την πολύ­κροτη δίκη στέλ­νο­ντας το δικό της μήνυμα σε όλους όσοι σχο­λί­α­σαν ότι δεν φέρθηκε απο­λύ­τως επαγ­γελ­μα­τικά στην αγό­ρευσή της.

Πηγή: in.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.