Αθλητικά

Τάσος Σιδηρόπουλος: «Η διαιτησία κινείται σε εξαιρετικά μονοπάτια»

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφαίος ρέφερι της σεζόν 2019 – 2020 αναδείχτηκε, από την ψηφοφορία των ποδοσφαιριστών – μελών του ΠΣΑΠ ο Τάσος Σιδηρόπουλος, που κέρδισε την «μάχη» με τους Αθανάσιο Τζήλο και Τάσο Παπαπέτρου, οι οποίοι συμπλήρωσαν την πρώτη τριάδα.
Μεταξύ άλλων ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με αφορμή την βράβευσή του στην γιορτή του ΠΣΑΠ δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για αυτή την τιμή. Ακόμη, την οικογένειά μου και τον κ. Βασσάρα, που αποτελεί ένα λαμπρό πρότυπο.
Αποτελεί τη δικαίωση των προσπαθειών μου αυτή η βράβευση. Η διαιτησία κινείται σε εξαιρετικά μονοπάτια. Μαζί με το VAR θα έχουμε εξαιρετικές διαιτησίες στο μέλλον.
Μικροί στόχοι, μεγάλα όνειρα. Σίγουρα θέλω να βρεθώ σε έναν κορυφαίο τελικό».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.