Αθλητικά

Πρωτέας Καλύμνου: Γίνε κριτής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρωτέας Καλύμνου, ενημέρωσε ότι όλα τα μέλη του, μπορούν να γίνουν κριτές Αθλητικής Ναυαγοσωστικής, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος Δρ. Στάθη Αβραμίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συνεχίζουμε με ένα θέμα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος Διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Στάθης Αβραμίδης μετά την αποστολή των άρθρων των αθλητών του Πρωτέα που συμμετείχαν στο 1ο Κύπελλο Ελλάδας αποφάσισε να μας κάνει ένα δώρο.
Το δώρο είναι ότι δίνει την δυνατότητα σε όλα τα μέλη του Πρωτέα αθλούμενα και μη, και ανεξαρτήτως ηλικίας να αποκτήσουν την βεβαίωση του κριτή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής. Να γίνουν δηλαδή κριτές αγώνων. Η πιστοποίηση αυτή κανονικά κοστίζει 100 ευρώ για τον κάθε ενδιαφερόμενο, και θα μας φανεί πολύ χρήσιμη σύντομα σε μελλοντικές διοργανώσεις. Είναι μια πολύ μεγάλη αναγνώριση και προνόμιο προς το σωματείο μας και δεν χρειάζεται να πω πως δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη.
Η διαδικασία θα γίνει μέσω elearning. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να διαβάσουν την ύλη σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα και χρόνο και θα συνεννοηθούμε για το πώς θα γίνει η εξέταση όταν είναι όλοι έτοιμοι. Πιστεύω πως θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και θα σας δώσει μια παραπάνω γνώση σε ένα άθλημα που ο σύλλογος θα αναπτύξει για πολλά ακόμα χρόνια. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν προσωπικό μήνυμα μέχρι την 25η Φεβρουαρίου στις 23:59».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου