Η Condor Airlines, η οποία αντιπροσωπεύεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την Discover the World, εξέδωσε ανακοίνωση προς τους εταιρικούς της συνεργάτες, υπογεγραμμένη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Ralf Teckentrup, στην οποία αναφέρεται ότι συνεχίζονται οι πτήσεις της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

”Λάβαμε καλά νέα από τις Βρυξέλλες σήμερα: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ολοκλήρωσε την έρευνά της για κρατική ενίσχυση και έδωσε το ‘πρασίνο φως’ για ενδιάμεσο δάνειο από τη γερμανική κυβέρνηση και την κυβέρνηση του κρατιδίου της Έσσης. Αυτό διασφαλίζει την πτητική λειτουργία της Condor ακόμη και μετά την υποχρεωτική εκκαθάριση της Thomas Cook Group κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η οποία εμφανίζει παραδοσιακά λιγότερες κρατήσεις για ολόκληρη την τουριστική και αεροπορική βιομηχανία.

Είμαστε ευγνώμονες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αυτήν τη γρήγορη και θετική απόφαση. Είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης του μέλλοντος της Condor μακροπρόθεσμα.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Condor συνεχίζονται όπως είναι προγραμματισμένο. Τα στοιχεία των τρεχουσών κρατήσεων υπερβαίνουν τις προσδοκίες μας και η ακρίβεια των πτήσεών μας υπερβαίνει το μέσο όρο το τελευταίο εξάμηνο. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε σίγουροι για την τουριστική, θερινή μας περίοδο, η οποία είναι παραδοσιακά δυνατή σε κρατήσεις και κέρδη. Αυτό είναι δυνατό μόνο χάρη στην υποστήριξή σας.

Είμαστε ευγνώμονες σε εσάς ως επιχειρηματικοί μας συνεργάτες και σε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους, την πίστη τους και την πολύ καλή συνεργασία μας τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρουμε την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που περιμένεε από εμάς τα τελευταία 64 χρόνια. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας”.

πηγή traveldailynews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ