ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την άγρια δολοφονία του ιερέα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
900

Ανα­τρι­χια­στι­κές είναι οι λεπτο­μέ­ρειες που έρχο­νται στο φως της δημο­σιό­τη­τας για την άγρια δολο­φο­νία του αρχι­μαν­δρίτη στον Γέρακα Αττικής.

Οι αστυ­νο­μι­κοί προ­σπα­θούν να συν­θέ­σουν τα κομ­μά­τια του παζλ, για να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να βρουν τον δράστη ή τους δράστες, οι οποίοι εκτι­μά­ται ότι ήταν γνωστοί του, από το ευρύ­τερο κοι­νω­νικό ή φιλικό του περι­βάλ­λον.

Σύμφωνα με αστυ­νο­μι­κές πηγές, ο άτυχος ιερέας, ο οποίος λει­τουρ­γούσε σε ιερό ναό στην Παλαιά Πεντέλη, ήταν εκείνος που άνοιξε την πόρτα στον δολο­φόνο του. Ίχνη παρα­βί­α­σης δεν βρέ­θη­καν και έτσι οι Αρχές θεωρούν ότι το θύμα ενδε­χο­μέ­νως ήξερε τον δράστη ή τους δράστες.

Το γεγονός δε που δείχνει ότι είχε άνεση με τον επι­σκέ­πτη του είναι ότι φορούσε τις πιτζά­μες του, ενώ και το σκυλάκι του, σύμφωνα με τις μαρ­τυ­ρίες των γει­τό­νων, δεν ακού­στηκε να γαβγί­ζει.

Επίσης, βρέ­θη­καν δύο πιάτα με γλυκό μπα­κλαβά, όπως γράφει η εφη­με­ρίδα «Ειδή­σεις»: Το ένα είχε ένα απεί­ρα­χτο κομμάτι και το δεύτερο πιάτο, ένα μισο­φα­γω­μένο. Παράλ­ληλα, υπήρχε κι ένα ανοιχτό κουτάκι ανα­ψυ­κτι­κού που είχε κατα­να­λω­θεί μέχρι τη μέση και ένα τασάκι με απο­τσί­γαρα πάνω στο πάσο της κου­ζί­νας του σπιτιού του ιερέα.

Την Αστυ­νο­μία στο σημείο κάλεσε ιερω­μέ­νος, φίλος του 47χρονου, ο οποίος ανη­σύ­χησε καθώς δεν απα­ντούσε στα τηλε­φω­νή­ματά του και πήγε από το σπίτι του, όπου είχε τα κλειδιά. Όταν μπήκε μέσα τον βρήκε ημί­γυ­μνο στην κρε­βα­το­κά­μαρά του – φορούσε μόνο το πάνω μέρος της πιτζά­μας του και το εσώ­ρουχό του – και ήταν δεμένος χει­ρο­πό­δαρα με κορ­δό­νια παπου­τσιών.

Με βάση την ιατρο­δι­κα­στική εξέταση, ο θάνατος του 47χρονου ιερέα ήταν πιθανόν ασφυ­κτι­κός και χρονικά προσ­διο­ρί­ζε­ται το μεση­μέρι της Κυρια­κής. Πριν κατα­λή­ξει, όμως, είχε πέσει θύμα άγριου ξυλο­δαρ­μού.

Πηγή newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.