Ειδήσεις

Ακυρώθηκε ως παράτυπη απ’ ευθείας ανάθεση της ΔΕΥΑ Ρόδου

Με απόφαση, που εξέδωσε o συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Νίκος Θεοδωρίδης, ακυρώθηκε η με αριθ. 388/2017 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Δ.ΕΥ.Α. Ρόδου για την απ’ ευθείας ανάθεση προμήθειας ως παρατύπως και κατά μη σύννομο τρόπο ληφθείσα. Η ανάθεση παροχής των κάθε είδους προμηθειών και εκτέλεσης εργασιών προς τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα (άρα κατ’ αναλογία και προς τις ΔΕΥΑ) διέπεται και διενεργείται από τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
Με την συγκεκριμένη απόφαση επιλέχθηκε η διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑ Ρόδου για την προμήθεια ηλεκτρικού παλάγκου 2 τόνων για την Δ.Ε. Καμείρου συνολικού ποσού συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ 4.315,20 ευρώ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου