Ειδήσεις

Το Ύπατο Συμβούλιο της ΑΧΕΠΑ στη Ρόδο

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, τη Ρόδο επισκέφθηκαν οι εκπρόσωποι του Ύπατου Συμβουλίου της ΑΧΕΠΑ (Supreme Lodge) από τις Η.Π.Α.. Το Τμήμα Ρόδου είχε τη χαρά και την τιμή, να φιλοξενίσει τον Supreme Secretary κ. George Horiates, τον Supreme Governon Region 10 κ. Phanos Pitiris, το μέλος της Διοίκησης κ. Stathis Karantonis καθώς και τον Αντικυβερνήτη της Ελληνικής Περιφέρειας (D – 25) κ. Κωνσταντίνο Βαρσάμη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων και επάφων με τις τοπικές αρχές, με ατζέντα τα προβλήματα που αφορούν στην περιοχή μας.

Το κλιμάκιο της ΑΧΕΠΑ, επισκέφθηκε τον Δ/κτη της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγο κ. Γρηγόριο Ρουμάνη, όπου συζητήθηκε η επιπλέον συνδρομή της ΑΧΕΠΑ στην περιοχή ευθύνης της 95 Α.Δ.Τ.Ε., ακολούθως πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο και τέλος τα μέλη της ΑΧΕΠΑ, επισκέφθηκαν το Δήμο Ρόδου, όπου τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Το Τμήμα Ρόδου εκπροσώπησαν: ο Πρόεδρος κ. Αντώνιος Γιαννικουρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Νιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Λάκουρας, ο Ταμίας κ. Σταμάτιος Παπαποστόλου, ο Δ/ντής Φιλανθρωπίας κ. Εμμανουήλ Καμπαστάνας, ο Δ/ντης Δημοσίων Σχέσεων κ. Παναγιώτης Θαρρενός και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Ζώης.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου, παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των αξιωματούχων της ΑΧΕΠΑ, στο Island Boutique Hotel, στο κέντρο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου αφού καλοσώρισε τους φιλοξενούμενους, είπε χαρακτηριστικά:..«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τίμη που βρίσκεστε στο νησί μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω που επιλέξατε τη Ρόδο στην πρώτη επίσκεψη του Ύπατου Συμβουλίου στην Ελλάδα. Η κίνηση αυτή για εμάς, είναι ένας συμβολισμός. Η παρουσία της ΑΧΕΠΑ στην ακριτική Δωδεκάνησο, στο νοτιοανατολικότερο σύνορο της Ελλάδας και της Ευρώπης».

Στην συνέχεια ο κ. Γιαννικουρής επέδωσε στον κ. Horiates και στον κ. Pitiris, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, τιμιτική πλάκετα με το έμβλημα του Τμήματος, σε ανάμνηση της επίσκεψης τους στο νησί μας. Την συνεστίαση τίμησε με την παρουσία του ο Δ/κτης της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υποστράτηγος κ. Γρηγόριος Ρουμάνης.

Η Ρόδος είναι πλέον ένας από τους βασικούς πυλώνες της ΑΧΕΠΑ και σε διεθνές επίπεδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου