Τοπικές Ειδήσεις

Δημήτρης Κρητικός: αναγκαία η λειτουργία κυλικείου στο ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις σε ότι αφορά την εξάπλωση και μετάλλαξη του κορωνοϊού και στην Ελλάδα και κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης που πραγματοποίησα μαζί με συμβούλους της παράταξης μου, στο ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο στις Καλυθιές Ρόδου, θέτω υπόψη κάθε αρμόδιου την παρακάτω κρίσιμη επισήμανση, με την ιατρική μου ιδιότητα πρωτίστως.

Διαπίστωσα τη μη ύπαρξη ενός υποτυπώδους κυλικείου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, δεδομένου ότι το Εμβολιαστικό Κέντρο είναι σε απομακρυσμένο σημείο και απομονωμένη περιοχή, κάτι που θεωρώ απαράδεκτο παρά το ότι πρόκειται για θέμα κομβικής σημασίας!

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας προσέρχονται καθημερινά σ΄ αυτό και είναι φυσικό να έχουν ανάγκη μετά το εμβόλιο η πριν, για νερό ή ένα χυμό μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου με τις υψηλές θερμοκρασίες. Δέχτηκα δε για το θέμα αυτό διαμαρτυρίες πολιτών που είχαν προσέλθει προς εμβολιασμό και διαπίστωσαν αυτή την έλλειψη.

Προτείνω σε διαθέσιμο χώρο εντός του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου να λειτουργήσει με τη συνδρομή του Στρατού ένα μικρό κυλικείο με στρατευμένους ή εναλλακτικά ένα αυτόματο μηχάνημα πώλησης προϊόντων και φυσικά ψύκτες πόσιμου νερού.

Θεωρώ την ενέργεια χρήσιμη και απολύτως αναγκαία.

Τέλος θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω το έμψυχο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου καθώς και όσους συμβάλλουν στη λειτουργία του , για τη συνεισφορά τους στην προστασία της δημόσιας υγείας στο νησί μας.

 

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Γιατρός πνευμονολόγος

Επικεφαλής παράταξης «Ρόδος Αξιών»

Πρώην Δήμαρχος Καμείρου Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Pantelis Presviris    14.07.2021 18:05

    Κάλλιο αργα παρα ποτε, καλα το επισημανατε γιατρε μου και για να μην χρονοτριβουμε καλητερα να μπουν ενα δυο ψυγεια αυτοματη πολιτες που μπορουν να μπουνε αμεσα και χωρις πολες <>

Σχολιασμός άρθρου