Ειδήσεις

400.000 θέσεις από 19 €, προσφέρει η Olympic Air

Τετρακόσιες χιλιάδες θέσεις σε πτήσεις εσωτερικού από 19 ευρώ προσφέρει η Aegean, με το δίκτυο της Olympic Air. H προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις και για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2019, για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 13.03.2019 έως 26.10.2019. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8 kg με το ναύλο «Golight».

Όροι & Προϋποθέσεις

Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 19 ευρώ για πτήσεις προς Αθήνα και από 41 ευρώ, για πτήσεις, από Αθήνα. Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη, η χαμηλότερη τιμή είναι 19 ευρώ. Για πτήσεις από/προς Ηράκλειο προς Ρόδο, η χαμηλότερη τιμή είναι 19ευρώ. Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια: α) Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος- Θεσσαλονίκη, Σητεία- Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 41 ευρώ. β) Χανιά – Αθήνα, Χανιά – Θεσσαλονίκη, Καβάλα – Αθήνα για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από 23 ευρώ (από 08.04.2019 έως 26.10.2019). Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Τέλος, για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής

πηγή money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου