Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει να αναρρώνει ο Μανώλης Κώτης μετά το έμφραγμα που υπέστη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, χάρη στη γερή του κράση, αλλά και στην φροντίδα και την αγάπη που δέχεται από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου στην Ελευσίνα.
Τα κατορθώματα του παλαίμαχου άσσου της Ρόδου και της ΑΕΚ δεν ήταν δυνατόν να ξεχαστούν, οι αναμνήσεις από τη δράση του στα γήπεδα παραμένουν ζωντανές και η φυσιογνωμία του δεν ήταν δυνατόν να μην αναγνωριστεί από τους ανθρώπους που ανέλαβαν να τον περιποιηθούν, βοηθώντας τον τα μέγιστα να ξανασταθεί στα πόδια του.
Μία εξ αυτών είναι η επεμβατική καρδιολόγος Άννα Δαγρέ, η οποία συνάντησε έναν από τους ποδοσφαιρικούς ήρωες της παιδικής της ηλικίας και δεν δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με μία γλυκιά, συγκινητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:
«Ήμουν 12 χρονών όταν ο Μανώλης Κώτης, η “Αλεπού” της ΑΕΚ, έβαλε το γκολ στον Ηρακλή στο 90’ και χάρισε ουσιαστικά το κύπελλο στην αγαπημένη μου ομάδα. Την επόμενη μέρα πήγα στο σχολείο καμαρωτή σαν παγώνι και έτοιμη να ξιφουλκήσω για την ομάδα μου που με έκανε διαρκώς υπερήφανη! Χρωστούσα λοιπόν στο Μανώλη Κώτη μία μεγάλη επιτυχία και χαρά! Μου δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία να του το ανταποδώσω μαζί με τους αγαπημένους συνεργάτες στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Θριάσιου Νοσοκομείου Ελευσίνας Βασίλη και Όλα Κωστοπούλου, Κωνσταντίνο Κακουλίδη και Παππά Θάλεια. Η Ομάδα μπορεί για λίγο να γονατίζει, αλλά ξαναβρίσκει τα πατήματά της και προχωρά μπροστά!»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ