Ειδήσεις

“Ποιος τελικά κυβερνά τη ΔΕΥΑΡ και με ποια κριτήρια;”

Δήλωση του Στέργου Στάγκα για τα πρωτοφανή που συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ

Πρωτοφανείς καταστάσεις διάλυσης στη ΔΕΥΑΡ. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο μιας εταιρίας, που ευθύνεται για την υδροδότηση του νησιού, να δίνουν εντολή και ο διευθυντής της εταιρίας να αδιαφορεί, να αρνείται να την εκτελέσει και να σηκώνει δική του παντιέρα. Ο Πρόεδρος  να δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΡ να  τον αδειάζει και να τον υποβαθμίζει. Δεν έχουν προηγούμενο αυτές οι καταστάσεις.

Παραβρέθηκα σήμερα στη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ με πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ‘’Συζήτηση και λήψη απόφασης για το χρηματικό ένταλμα της ΔΕΥΑΡ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου’’ . Φεύγω με μεγαλύτερη αγωνία από αυτή με την οποία πήγα για το μέλλον της υδροδότησης του νησιού, μετά από τα απίθανα που διαδραματίστηκαν εκεί.

Παραβιάζοντας κάθε κανόνα διοικητικής λειτουργίας,  ο Διευθυντής της εταιρίας παραμένει στο απυρόβλητο χωρίς να υπάρχει κανένας να τον ελέγξει και να τον επαναφέρει ‘’στον ίσιο δρόμο ‘’.   Έχει μετατρέψει τη ΔΕΥΑΡ σε τσιφλίκι του, την ώρα που το νησί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.  Πρωτοφανείς καταστάσεις που το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι  επιπλέον προβλήματα  στο μέλλον του νησιού της Ρόδου. Κάποιοι παίζουν σε βάρος του νησιού, της κοινωνίας και των επισκεπτών του, χωρίς ίχνος συναίσθησης και ευθύνης.

Ποιος τελικά κυβερνά τη ΔΕΥΑΡ και με ποια κριτήρια;;;

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου