Στην εκπομπή « ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ» του ΚΟΝΤRA CHANEL φιλοξενήθηκε την Τρίτη 08/03/2016 ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα με τον δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο και εκπροσώπους των ΜΜΕ και της Ν.Δ.
Ο Ηλίας Καματερός, αναφερόμενος στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις τόνισε πως οι κάτοικοι των παραμεθόριων νησιών δεν αισθάνονται περισσότερη ανασφάλεια αφού αυτή την πολιτική η Τουρκία την ακολουθεί πολλά χρόνια και κατά περιόδους με μεγαλύτερες εντάσεις ( π.χ. Ίμια ).
Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής, αναφερόμενος στο προσφυγικό, δήλωσε ότι η χώρα μας επιτελεί το ανθρωπιστικό καθήκον της μακριά από τυπικούς ορισμούς των εννοιών και παλεύει για να επιμεριστούν οι ευθύνες ανάμεσα στην Τουρκία και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Εν τω μεταξύ την Πέμπτη 10/03, μιλώντας στην εκπομπή «Αθήνα- Θεσσαλονίκη » της ΕΡΤ και στους δημοσιογράφους Χρήστο Γιαννούλη και Μάριον Μιχελιδάκη , παρά τον ελάχιστο χρόνο που του παραχωρήθηκε , τόνισε ότι η κυβέρνηση είχε και έχει σχέδιο για το προσφυγικό όπως και πλάνο αποσυμφόρησης των συνόρων καθώς και ότι οι δομές που υπήρχαν από τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του προσφυγικού ήταν σχεδόν ανύπαρκτες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ