Τοπικές Ειδήσεις

Προσπάθεια για reunion της τάξης των αποφοίτων του Βενετοκλείου το 1969

Την προσπάθεια για επανένωση της τάξης των αποφοίτων του Βενετοκλείου του 1969, ανακοίνωσαν χτες οι κ.κ. Θωμάς Σωτρίλλης (γιατρός) Χρήστος Παπαφιλίππου (οικονομολόγος) και Γιώργος Χαλκίτης (ναυπηγός).

Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους απηύθυναν «κάλεσμα» στους πρώην συμμαθητές τους, να προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί τους ώστε να πραγματοποιήσουν ένα reunion και ένα μεγάλο αντάμωμα.
«Θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να συναντηθούμε όλοι οι συμμαθητές που αποφοιτήσαμε από το Βενετόκλειο το 1969.
Μαζί μας είναι κι άλλοι συμμαθητές –μερικούς από τους οποίους εντοπίσαμε ενώ καλούμε και μέσω του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να βρεθούμε προς τα τέλη Οκτωβρίου» είπε ο κ. Σωτρίλλης.
Ο κ. Χρήστος Παπαφιλίππου είπε ότι το 1969 αποφοίτησαν από το Βενετόκλειο Εξατάξιο –τότε- Γυμνάσιο, 116 μαθητές: 72 από το τότε ‘κλασικό’ και 44 από το ‘πρακτικό’.
«Σκοπός της προσπάθειας είναι να ενημερώσουμε τους παλαιούς συμμαθητές μας για την συνένωσή μας, και να τους ζητήσουμε να έρθουν σε επαφή μαζί μας.
Αυτή η εκδήλωση θα διαφέρει από τις συνηθισμένες συναντήσεις.
Το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι πολλές ώρες για να μπορέσουμε να βρεθούμε μετά από…. μισό αιώνα».
Με την σειρά του, ο κ. Γιώργος Χαλκίτης, υπογράμμισε πως «είναι πάρα πολύ δύσκολο εγχείρημα.
Όμως θα προσπαθήσουμε να έρθουμε σε επαφή και να κάνουμε μια μεγάλη εκδήλωση».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου