Τσίπρας-Καμμένος παριστάνουν ότι διαφωνούν ενώ δένονται στις καρέκλες τους, θλιβερό το θέαμα τόνισε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ. Οι εκλογές μετατρέπονται σε εργαλείο ευτέλειας, ο λογαριασμός θα έλθει για την κυβέρνηση όποτε και αν στηθούν.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αρχηγός της ΝΔ. «Διπλή ντροπή από ένα δίδυμο ντροπής» ήταν το σχόλιο για τις εξελίξεις με τα Σκόπια στη σκιά της Συνόδου Κορυφής.

Όπως είπε, η ΝΔ έχει σχέδιο για το που θέλει να οδηγήσει τη χώρα. Δεν θα λέμε στους πολίτες «είναι δίκαιο και έγινε πράξη», όπως η κυβέρνηση που φτωχοποίησε την κοινωνία, σημείωσε.

Τσίπρας-Καμμένος παριστάνουν ότι διαφωνούν ενώ δένονται στις καρέκλες τους. Σήμερα οι ΑΝΕΛ συναίνεσαν στην πράξη σε μια συμφωνία που καταγγέλλουν και για την οποία λένε ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση. «Είναι θλιβερό το θέαμα και των δυο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί νόμο για τον οποίο είχαν τάχα επιφυλάξεις οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, συνέχισε, εκτιμώντας ότι συναντώνται μόνο στο δρόμο της δημαγωγίας και της προσωπικής διάσωσης.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο του Κλεισθένη, σημείωσε ότι οι βασικές προβλέψεις είναι η απλή αναλογική και η αλλαγή του χρόνου θητείας των δημάρχων και των περιφερειακών συμβούλων.

Όπως είπε, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι εκλογές μετατρέπονται σε εργαλείο ευτέλειας. Ο Πάνος Σκουρλέτης έλεγε ότι δεν πρέπει να συμπίπτουν ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές αλλά τώρα επιχειρείται η αλλαγή του χρόνου και η ταυτόχρονη διεξαγωγή τους. «Αν δεν ήσασταν τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι θα ήσασταν γραφικοί».

Ο λογαριασμός για την κυβέρνηση θα έρθει σε όλες τις κάλπες όποτε και αν στηθούν. Θέλετε να κάνετε τις εκλογές όλες μαζί, κάντε τις, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ