Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 101Ο  παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο των Lions Clubs International στο Las Vegas των Η.Π.Α, στις 29 Ιουνίου – 04 Ιουλίου 2018.

Την Λέσχη Ρόδου Rhodes Sivithos Centennial Lions Club εκπροσώπησε η πρόεδρος της L. Kαίτη Καστρουνή ,η οποία έλαβε μέρος και στην Παρέλαση των Εθνών του ανωτέρω συνεδρίου ενδεδυμένη με την παραδοσιακή στολή  της Μακεδονίας προκαλώντας τον θαυμασμό και των ενθουσιασμό πολλών από τους παρευρισκομένους συνέδρους  20,000 περίπου από 120 χώρες , οι οποίοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί της και της πρόσφεραν  δώρα από τις πατρίδες τους.

Με το motto μας WE SERVE ( YΠΗΡΕΤΟΥΜΕ)  η νέα Ισλανδή διεθνής πρόεδρος της οργάνωσής μας L. Gudrun Ungvadottir έστειλε μήνυμα στα 1.500.000 μέλη μας να είναι χρήσιμοι πολίτες στην κοινότητα στην οποία ζούν και  να κάνουν πράξη τα ιδανικά και την ιδεολογία της Οργάνωσής μας.

Την Ελλάδα επίσης εκπροσώπησαν ο  κυβερνήτης του Θέματος 117Α L. Κωνσταντίνος Λυμπέρης και ο κυβερνήτης του Θέματος 117Β  L. Μάριος Θαλασσέτης .

Η Λέσχη Ρόδου Rhodes Sivithos Centennial Lions Club επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον Πρόεδρο του Συλλόγου Θρακομακεδόνων Ρόδου  κ. Μισαήλ Ανθόπουλο   και τον χοροδιδάσκαλό τους . κ. Χρήστο Μαύρου για την παραχώρηση της παραδοσιακής ενδυμασίας της Μακεδονίας  για τον παραπάνω σκοπό.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ