Ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγιο Γεώργιο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της επιστροφής του συλλόγου στην Α’ Κατηγορίας, μετά από αρκετά χρόνια.
Οι Ντάνι Ζόλταν, Μανώλης Κόπελος, Στέλιος Δεληγιάννης και Χρήστος Σκορδάς θα βρίσκονται στην διάθεση του Μιχάλη Κουτσουμπάρη και στην νέα σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Συνεχίζει με τα κιτρινόμαυρα της ομάδας μας και ο Ντάνι Ζόλταν, αφού υπήρξε συμφωνία μετά την συνάντηση με την διοίκηση του συλλόγου.
Ο έμπειρος αμυντικός προσφέρει με επιτυχία τις υπηρεσίες του στα τελευταία χρόνια στον Άγιο Γεώργιο και στην σεζόν που μας πέρασε, συνέβαλε με την παρουσία του για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία.
Για ακόμη μια σεζόν θα φοράει την φανέλα του αγαπημένου του Αγίου Γεωργίου ο Μανώλης Κόπελος, καθώς δεν θα μπορούσε να ήταν απών από την μεγάλη επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.
Άλλωστε ο έμπειρος παίκτης είναι από τους ελάχιστους στην ομάδα που “πρόλαβαν” να αγωνιστούν στην κορυφαία κατηγορία με την κιτρινόμαυρη φανέλα προ δεκαετίας και παράλληλα έχει φορέσει μόνο κιτρινόμαυρα καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του.
Πέρυσι επέστρεψε από την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού και βοήθησε κι αυτός για την άνοδο. Μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση και να αποτελεί παίκτη- “πασπαρτού” στα χέρια του Μιχάλη Κουτσουμπάρη.
Δεν θα μπορούσε να λείπει από το… ραντεβού της Α’ Κατηγορίας ο Στέλιος Δεληγιάννης!
Ο γνωστός σε όλους “Κεϊτά” που πέρυσι σκόραρε έξι φορές και χάρισε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα μας, έδωσε τα χέρια με την διοίκηση.
Συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο του Αγίου Γεωργίου με την εκρηκτική του παρουσία στην γραμμή κρούσης.
Μέλος της ομάδας μας στην νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσει να είναι και ο Χρήστος Σκορδάς!
Ο νεαρός αμυντικός που πέρυσι έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας, θα έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος για πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία.
Αποτελεί “γέννημα- θρέμμα” του συλλόγου και κάθε χρόνο κάνει άλματα προόδου και κερδίζει ολοένα περισσότερο χρόνο συμμετοχής».
Στην διοίκηση ο Παύλος Ντύρος
Από εκεί και πέρα, στην διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» επέστρεψε ο Παύλος Ντύρος, προκειμένου να βοηθήσει τον Άγιο Γεώργιο στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του Παύλου Ντύρου και την ενασχόληση του με τα διοικητικά δρώμενα.
Ο Παύλος στα προηγούμενα χρόνια ήταν ενεργό μέλος της διοίκησης και πάντα βοηθούσε την ομάδα, ενώ διατέλεσε με επιτυχία ποδοσφαιριστής της.
Όπως είπαμε όλοι είναι καλοδεχούμενοι και η επιστροφή ενός δικού μας ανθρώπου μας γεμίζει χαρά, ειδικά τώρα που η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ