Ο όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels, με τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas, Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, έπειτα από τις βραβεύσεις από την Αγγλία, την Γερμανία και την Ρωσία, έλαβαν νέα βραβεία από συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα, ο Tour Operator Fischer Τσεχίας, βράβευσε το ξενοδοχείο Atrium Palace, η Αγγλική British Airways τα Ξενοδοχεία Atrium Platinum και Atrium Prestige και το HolidayCheck το Ξενοδοχείο Atrium Prestige.

Η επιλογή των νικητών γίνεται έπειτα από την συλλογή ερωτηματολογίων που αφορούν την ικανοποίηση των επισκεπτών και συγκεντρώνονται από τον εκάστοτε Tour Operator.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κο.Γεώργιο Ματσίγκο. Από την British Airways, παραδόθηκαν από την Destination Executive κα.Georgina Lusted, από το Fischer η Contracting Manager για την Ελλάδα κα. Hana Prokesova και από το HolidayCheck η Area Sales Manager για την Ελλάδα κα.Natalie Humphries.

Σχολιάζοντας ο κος.Ματσίγκος τις συνεχείς βραβεύσεις, δήλωσε ότι τα Atrium Hotels, επενδύοντας στο προσωπικό τους με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμορφωτικά σεμινάρια και ανταμοιβή και στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα, πέτυχαν να συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχειακών ομίλων στην Ελλάδα. Δήλωσε δε ότι αναμένονται κι άλλα βραβεία από άλλα κράτη τις προσεχείς ημέρες!

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ