Ένα υπέροχο «ταξίδι», με προορισμό την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, ολοκληρώνεται σήμερα για τον Φοίβο, καθώς στις 12:30 οι Κρεμαστενοί θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Κεφάλου από τον τοπικό Νικαγόρα στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη «ρίχνει» τίτλους τέλους σε μία σεζόν, με λίγες πίκρες και πολλές χαρές, καθώς υπήρχαν αποτελέσματα που κλυδώνισαν το οικοδόμημα των Κρεμαστενών, αλλά στις περισσότερες αγωνιστικές ο σύλλογος έδειξε την ποιότητά του, κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο στην αναμέτρηση της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου, υλοποιώντας τον στόχο που είχε θέσει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
Πλέον το σημερινό παιχνίδι με τον Νικαγόρα αποτελεί τυπική διαδικασία για τους πρωταθλητές, με τον έμπειρο τεχνικό να παρατάσσει τον Φοίβο με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή του.
Φυσικά στόχος είναι η κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος, έτσι ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις της.
Η αποστολή του Φοίβου θα αναχωρήσει για την Κω σήμερα το πρωί, ενώ η τελευταία προπόνηση του συλλόγου έγινε την Πέμπτη, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.
Ήδη οι Κρεμαστενοί σκέφτονται την φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, η οποία θα γίνει την Κυριακή 20 Μαΐου στο γήπεδο του συλλόγου.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα, αναμένεται συνεδρίαση του Δ.Σ. για να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης του συλλόγου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ