Η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 φτάνει σήμερα στο τέλος της για την ομάδα της ΑΕΡΑ, καθώς θα υποδεχθεί στις 17:00 την Α.Ε. Κατταβιάς στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, φτάνει στο τέλος της και η θητεία της διοίκησης με επικεφαλής τον Μιχάλη Αντώνογλου, καθώς η ΑΕΡΑ θα οδηγηθεί σε εκλογές για να αναδειχθεί το συμβούλιο που θα οδηγήσει τον σύλλογο στα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα συγκληθεί συνεδρίαση του Δ.Σ., προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και της γενικής συνέλευσης των «ερυθρόλευκων» έτσι ώστε να γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς.
Όπως όλα δείχνουν, η Γ.Σ. και οι εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, για να έχουν οι Αφαντενοί την πολυτέλεια του χρόνου να προγραμματίσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.
Νίκη για… αντίο
Όπως προαναφέρθηκε, σήμερα η ΑΕΡΑ θα υποδεχθεί την Α.Ε. Κατταβιάς στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αφαντενοί θέλουν την νίκη για να τερματίσουν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές τους επίσημες υποχρεώσεις.
Ο Βαγγέλης Χοσάδας θα παρατάξει την ομάδα του με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ, όπως έχει κάνει και στις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία της ΑΕΡΑ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο Αφάντου, με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ