Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Δύο αγωνιστικές στον Ευκλή

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, τις κλήσεις σε απολογία και τις αποφάσεις επί των απολογιών στα τοπικά μας πρωταθλήματα.
Η Π.Ε. επέβαλε στην ομάδα του Ευκλή τιμωρία δύο αγωνιστικών της έδρας της, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ ανόδου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Διγενή.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπή:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε. Κω- Ευκλής στις 06/05 (αγώνας κατάταξης 3η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ευκλή, Σ.Α. Κραμανώλη, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.Ι του Π.Κ.).
Ιππότες- Διαγόρας στις 07/05 (20η αγωνιστική, Εφηβικό)
Στον ποδοσφαιριστή των Ιπποτών, Α. Αρέτογλου, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.Ι του Π.Κ.).
Διγενής- Ευκλής στις 10/05 (αγώνας κατάταξης 4η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ευκλή, Κ. Λαθούρης, ποινή μίας αγωνιστικής για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ.Ι του Π.Κ.).
Κλήση σε απολογία
Αγώνας Παιδικού πρωταθλήματος, Ταξιάρχης Αρχαγγέλου- Ατρόμητοι Ρόδου στις 06/05 (18η αγωνιστική, δεν διεξήχθη)
Καλείστε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ την Πέμπτη 18/05/2017 και ώρα 17:00 προς απολογία εγγράφως για τον αγώνα του Παιδικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου μεταξύ των ομάδων Ταξιάρχης Αρχαγγέλου- Ατρόμητοι Ρόδου στις 06/05/2017.
Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν διεξήχθη, διότι ο εγκαλούμενος ομάδα των Ατρόμητων Ρόδου δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο, την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα. Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,17,21,22 του ΚΑΠ.
Επίσης το σωματείο του Ταξιάρχη Αρχαγγέλου να καταθέσει εγγράφως σχετικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνος.
Α.Ο. Βαθύ-Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στις 07/05 (Εφηβικό, διεκόπη)
Καλείστε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ την Πέμπτη 18/05/2017 και ώρα 17:00 προς απολογία εγγράφω ς για τον αγώνα του Εφηβικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Βαθύ- Α.Ο. Αθλοπαιδιών στις 07/05/2017, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή.
Συγκεκριμένα ο ως άνω αγώνας διεκόπη στο 90ο λεπτό λόγω εισόδου φιλάθλων του Α.Ο. Βαθύ οι οποίοι προπηλάκισαν και κτύπησαν τον Β’ βοηθό διαιτητή. Επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,13,14,15 (παρ. 4’ περ. β’) του ΚΑΠ.
Αποφάσεις απολογιών
Ευκλής Σορωνής- Διγενής Κοσκινού στις 30/04 (αγώνας κατάταξης 1η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Ευκλή Σορωνής την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 4’ περ. β’ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 12/06/2017 (άρθρο 33’ παρ.2’ του Π.Κ.).
Εκδίκαση ένστασης
Η Πειθαρχική Επιτροπή θα εκδικάσει την ένσταση του σωματείου του Α.Ο. Βαθύ κατά του κύρους του αγώνος με τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών στις 07/05/2017 για το Εφηβικό πρωτάθλημα Νήσων, την Πέμπτη 18/05/2017 και ώρα 17:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ, καλούνται τα σωματεία του Α.Ο. Βαθύ και του Α.Ο. Αθλοπαιδιών να καταθέσουν τυχόν υπομνήματα και σχετικά δικαιολογητικά στη φραμματεία της ΕΠΣΔ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου