Ειδήσεις

Στην FoodExpo Greece το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και οι επιχειρήσεις-μέλη του αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμμετοχή τους στη ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FoodExpo Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε 10-12 Μαρτίου 2018 στο METROPOLITAN EXPO.

Μέσα από το περίπτερο που διατηρούσε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στο χώρο της OENOTELIA/Hall 1 προβλήθηκαν εννέα επιχειρήσεις που παράγουν υψηλής ποιότητας τρόφιμα και ποτά καθώς και το Δίκτυο Aegean Cuisine, μία από τις κυριότερες δράσεις του Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια.

Με 121 πιστοποιημένα εστιατόρια σε 13 νησιά και με επόμενο σταθμό τη σήμανση και ένταξη στο Δίκτυο των παραγόμενων τροφίμων και ποτών, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ανέδειξε το γαστρονομικό πλούτο των νησιών μας προσκαλώντας τους επισκέπτες της έκθεσης να γευθούν τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις και να αναζητήσουν τα προϊόντα που παράγει ο τόπος μας. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκαν και οι συναντήσεις που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου με επαγγελματικούς φορείς από τις οποίες ήταν προφανής η αναγνώριση των Δωδεκανησιακών προϊόντων σε διεθνές επίπεδο.

Οι επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με τον επαγγελματισμό, την άψογη παρουσία τους και τη στοχευμένη προώθηση των προϊόντων τους έκαναν ακόμα ένα βήμα στην καθιέρωση των προϊόντων τους στη διεθνή αγορά και επεδίωξαν νέες συνεργασίες πέραν των συνόρων του Νομού Δωδεκανήσου.

 

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αλφαβητικά:

Ατσαλάκης Δημήτριος & ΣΙΑ Ο.Ε. (Ροδίτικη Λαδόπιττα), Βαβουλάς Εμμ. & Γρύλλης Ν. Ο.Ε. (Lipsi Winery), ΒΑΠ – Παντελής Κουγιός ΑΒΕΕ (ΒΑΠ), Βοναπάρτης Ιωάννης (Τυροκομείο Κάσος), Κάλλας Σταύρος & Γεώργιος Ο.Ε. (Natura Rodos),  Καρπαθάκη Γεωργία (Γλυκειά Λέρος), Χατζηνικολάου Σ & Ε Ο.Ε. (Hatzinikolaou WineryPlatanaki), Rezabkova Irena (Symi Sea Salt).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου