ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: Ηλεκτρονική Διεύθυνση για την επικοινωνία των επιχειρήσεων που είχαν φορτηγά στο Blue Carrier 2 με την Attica Group

news room 1 λεπτό ανάγνωση
BLUE CARRIER 2
✦ Σύ­νο­ψη ⌄
  • Ο Πρό­ε­δρος του Επι­με­λη­τη­ρί­ου Δω­δε­κα­νή­σου, κ. Γιάν­νης Πάπ­πος, ενη­μέ­ρω­σε για τα προ­βλή­μα­τα που προ­έ­κυ­ψαν από το οχη­μα­τα­γω­γό πλοίο BLUE CARRIER 2.
  • Η Attica Group έχει δη­μιουρ­γή­σει ει­δι­κή ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση για την υπο­βο­λή αι­τη­μά­των που σχε­τί­ζο­νται με οχή­μα­τα και φορ­τία του πλοί­ου.
  • Οι επη­ρε­α­ζό­με­νες επι­χει­ρή­σεις κα­λού­νται να στεί­λουν τα αι­τή­μα­τά τους στην ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση [email protected].
  • Το Επι­με­λη­τή­ριο Δω­δε­κα­νή­σου θα συ­νε­χί­σει να ενη­με­ρώ­νει τα μέλη του για την εξέ­λι­ξη του θέ­μα­τος και τις δια­δι­κα­σί­ες που αφο­ρούν την απο­ζη­μί­ω­ση.

Από το Επι­με­λη­τή­ριο Δω­δε­κα­νή­σου ανα­κοι­νώ­θη­καν στα μέσα κοι­νω­νι­κής δι­κτύ­ω­σης τα εξής:

Σε συ­νέ­χεια της πα­ρέμ­βα­σης του Προ­έ­δρου του Επι­με­λη­τη­ρί­ου Δω­δε­κα­νή­σου κ. Γιάν­νη Πάπ­που για το συμ­βάν στο οχη­μα­τα­γω­γό πλοίο **BLUE CARRIER 2** και τα προ­βλή­μα­τα που προ­έ­κυ­ψαν για επι­χει­ρή­σεις της Δω­δε­κα­νή­σου, το Επι­με­λη­τή­ριο ενη­με­ρώ­νει τα μέλη του για τη δια­δι­κα­σία που γνω­στο­ποί­η­σε η **Attica Group** σχε­τι­κά με την υπο­βο­λή αι­τη­μά­των.

Σύμ­φω­να με την ενη­μέ­ρω­ση της εται­ρεί­ας, έχει δη­μιουρ­γη­θεί ει­δι­κή ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση για τη συ­γκέ­ντρω­ση και δια­χεί­ρι­ση της σχε­τι­κής αλ­λη­λο­γρα­φί­ας που αφορά οχή­μα­τα και φορ­τία τα οποία με­τα­φέ­ρο­νταν με το πλοίο κατά τον χρόνο του συμ­βά­ντος.

Οι επι­χει­ρή­σεις που επη­ρε­ά­στη­καν κα­λού­νται να απο­στέλ­λουν οποια­δή­πο­τε γνω­στο­ποί­η­ση, αί­τη­μα, καθώς και όλα τα δια­θέ­σι­μα σχε­τι­κά έγ­γρα­φα και στοι­χεία, απευ­θεί­ας στην ηλε­κτρο­νι­κή διεύ­θυν­ση: [email protected]

Για διευ­κρι­νί­σεις σχε­τι­κά με την υπο­βο­λή της σχε­τι­κής αλ­λη­λο­γρα­φί­ας, οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν επί­σης να επι­κοι­νω­νούν στο τη­λέ­φω­νο **210 8919900**.

Το Επι­με­λη­τή­ριο Δω­δε­κα­νή­σου πα­ρα­μέ­νει σε επι­κοι­νω­νία για την εξέ­λι­ξη του θέ­μα­τος και θα ενη­με­ρώ­νει τα μέλη του για κάθε νε­ό­τε­ρη πλη­ρο­φο­ρία που αφορά τη δια­δι­κα­σία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.