Τοπικές Ειδήσεις

Αθωώθηκε λογίστρια κατηγορούμενη για πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου

Αθώα κρίθηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου λογίστρια, που υπηρέτησε ως αιρετή επί σειράν ετών σε σημαντικές θέσεις στην αυτοδιοίκηση, και η οποία κατηγορήθηκε για πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση.
Αθώοι κρίθηκαν και δύο ημεδαποί συγκατηγορούμενοί της.
Η μηνύτρια δεν έπεισε το δικαστήριο με την κατάθεση της για τα όσα κατήγγειλε εις βάρος των κατηγορούμενων.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», η πρώτη εφέρετο κατά το χρονικό διάστημα από 27 Σεπτεμβρίου 2015 έως τα τέλη Οκτωβρίου 2015 και κατά το χρονικό διάστημα από 6 Αυγούστου 2016 έως τα τέλη Αυγούστου 2016, να κατάρτισε έντυπο- σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το οποίο η μηνύητρια είχε προσληφθεί στην επιχείρηση – εστιατόριο του δεύτερου κατηγορουμένου με μειωμένο ωράριο εργασίας, ήτοι 16.00-20.00 για 20 ώρες εβδομαδιαίως και με πενθήμερη εργασία, στο τέλος δε του εντύπου έθεσε εν αγνοία της υπαλλήλου την υπογραφή της στη θέση «ο εργαζόμενος», στη συνέχεια δε φέρεται να χρησιμοποίησε το έντυπο αυτό καταθέτοντάς το σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, όπως ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας Ρόδου.
Περαιτέρω, κατά το δεύτερο ως άνω διάστημα εφέρετο να κατάρτισε έντυπο- σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το οποίο η ίδια υπάλληλος είχε προσληφθεί στην επιχείρηση- εστιατόριο του δεύτερου κατηγορουμένου με μειωμένο ωράριο εργασίας, ήτοι 16.00-20.00 για 20 ώρες εβδομαδιαίως και με πενθήμερη εργασία, στο τέλος δε του εντύπου έθεσε εν αγνοία της την υπογραφή της στη θέση «ο εργαζόμενος» , στη συνέχεια δε χρησιμοποίησε το έντυπο αυτό καταθέτοντάς το σε διάφορες δημόσιες υπηρεσίες, όπως ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου