Ειδήσεις

Η Δωδεκανήσια Ελένη Μαυρογάλου ανάμεσα στα 50 νέα στελέχη για την ανανέωση της ΝΔ

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης και ανανέωσης σε επίπεδο νέων προσώπων που προχωράει η Νέα Δημοκρατία μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, που αποτελεί και ένα μεγάλο στοίχημα του Κ. Μητσοτάκη. το κόμμα προ ολίγων ημερών, ανακοίνωσε 50 νέα στελέχη από ολόκληρη την Ελλάδα, που εντάσσονται στο δυναμικό της. Αφού πρώτα πέρασαν τις απαιτητικές «εξετάσεις», μέσα από μία πρωτόγνωρη διαδικασία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν εξετάσθηκαν μόνο τα καλά βιογραφικά τους, αλλά και η αξιολόγησή τους μέσω συνεντεύξεων, καθοριστικό ρόλο αποτέλεσε η διάθεση προσφοράς του καθενός.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο www.nd.gr : «Μέσα από τη δημιουργία του μητρώου των πολιτικών στελεχών επιδιώκεται η ανανέωση με αξιοκρατία και το άνοιγμα στην κοινωνία. Στόχος είναι η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων με πολιτικό εκφραστή τη Νέα Δημοκρατία».

Ανάμεσα στα 50 νέα στελέχη που επιλέχθηκαν, βρίσκεται και η Δωδεκανήσια, Ελένη Μαυρογάλου, με καταγωγή από Πάτμο, Δικηγόρος, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Εργατικό Δίκαιο και ενεργή δράση στα κοινά του νησιού της. Ένας νέος δυναμικός άνθρωπος με γνώση, ήθος, θέληση μα και όραμα για το καλύτερο δυνατό αύριο των νησιών της Δωδεκανήσου.

Όλοι συμφωνούμε ότι η πολιτική χρειάζεται νέους ανθρώπους. Η Ε. Μαυρογάλου ξεκίνησε να γράφει την δική της ιστορία και σίγουρα είναι ένα πρόσωπο που θα συναντήσουμε μπροστά μας στο μέλλον. Της ευχόμαστε Καλή επιτυχία.

Η Ε. Μαυρογάλου δήλωσε στην Kosvoice:

“Είναι πρωτίστως μεγάλη τιμή η παράταξη που πιστεύεις ότι μπορεί να φέρει επιτυχώς την αλλαγή κι ανανέωση στη χώρα σου να σε επιλέγει ως συνοδοιπόρο στην επιδίωξη αυτή. Μέσα από μία πρωτοφανώς αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία, για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε ότι δε μένει στα λόγια.

Παράλληλα όμως η επιλογή αυτή αποτελεί και μεγάλη ευθύνη προς τους συμπολίτες μουΔωδεκανήσιους. Κυρίως για όλους εκείνους που έχουν χάσει την ελπίδα, την αισιοδοξία και το δικαίωμα ενός αξιοπρεπούς βιωτικού επιπέδου, είμαι έτοιμη να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της ΝΔ που μόνο στόχο έχει την έξοδο της χώρας μας από το τέλμα που έχει περιέλθει.

Κι επειδή κατάγομαι από ένα μικρό, αλλά σπουδαίο νησί την Πάτμο, οφείλω να υπερασπιστώ και να προάγω τη νησιωτικότητά μας, η οποία βάλλεται συνεχώς σε πολλά επίπεδα από τη σημερινή Συγκυβέρνηση, αγνοώντας πως οι νησιώτες, όχι μόνο πολλές φορές διεκδικούν τα αυτονόητα, αλλά αποτελούν καθημερινούς ήρωες επιβίωσης.”

.kosvoice.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου