Ειδήσεις

Δήλωση του Βουλευτή Δ. Γάκη για τις προγραμματικές θέσεις της κυβέρνησης

«Το βράδυ της 10ης του Φλεβάρη, η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, από τον Ελληνικό Λαό, για την κυβερνητική της πρόταση. Ανάμεσα στους άλλους βουλευτές που στήριξαν το πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας, πάνω σε θεμέλια δικαιοσύνης, δημοκρατίας και ισότητας είχα την τιμή να είμαι και εγώ. Το μήνυμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο. Όπως και η επιλογή των πολιτών να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά.

Ο λαός μας, ταρακούνησε τα «βαλτωμένα ύδατα». Μας αφύπνισε και μας έδειξε το δρόμο της αλληλεγγύης, απαιτώντας μιας άλλη κοινωνία, αληθινά δημοκρατική και δίκαιη. Για ν’ αλλάξουμε προς το καλύτερο τη ζωή των κατοίκων της πατρίδας μας. Για να εφαρμόσουμε μια νέα πολιτική, η οποία θα εστιάζει στον άνθρωπο και στις αξίες του. Σε ένα δρόμο ανάπτυξης και δημιουργίας. Με στόχο και με όραμα. Να προσθέσουμε ένα νέο βιβλίο στη μακρόχρονη ιστορία της χώρας.

Το Πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αφορά στη σταθερότητα και στη μακροχρόνια ανάπτυξη, με ριζικές μεταρρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Εμείς οι νησιώτες στηρίζουμε την κυβέρνηση, γιατί θέλουμε πολιτικές που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πολιτών και θα λαμβάνουν υπόψη τους τον ιδιαίτερο ρόλο του τουρισμού και των ειδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας.

Ο λαός μας έδωσε εντολή να εφαρμόσουμε ένα άλλο διαφορετικό πολιτικό πλαίσιο. Με συμμετοχή των πολιτών και όχι με ανάθεση της ευθύνης. Με σαφή πολιτική, ρήξη με το παλιό και όραμα για το αύριο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου